slobbering, stuttering, missing on front cylinder

Discussion in 'Engine, Fuel and Exhaust' started by rkdon, Jun 26, 2010.

  1. rkdon

    rkdon New Member

    3
    0
    0
    Got a question for you guys. After a fuel stop the other day, my bike was missing & backfiring. Made it home & changed the spark plugs, didn't help. Dealer has confirmed the fuel system has good press. & delivery, ect. Dealer has changed from 8 deg. injectors to 25 deg. injectors, still does the same thing. Dealer is puzzled as well. Anybody experience this with their bike? Its a 2006 Road King W/ 10K miles. thanks. Oh yea, the code showed a front cylinder missing.
     
  2. BUBBIE

    BUBBIE Well-Known Member

    4,959
    83
    113
    :newsmile105: Bad Gas... Standard answer but ???

    Spark plug wire?
    Check the coil it may also be the culprit.. Look for cracks or carbon lines causing shorting of the coil.

    I have found while bike is running I spray a little water(plant mister) around the electrical and in dim lighted area you can usually see a bad electrical jump out and bite the grounding area, OR you will Hear a short,,, Missing..

    signed....BUBBIE
     
  3. NEWHD74FAN

    NEWHD74FAN Experienced Member Retired Moderators

    8,176
    98
    16
    Agree with Bubbie, but "slobbering" never seen that symptom before...! LOL
     
  4. rkdon

    rkdon New Member

    3
    0
    0
    O.K. slobbering probably the wrong description, the other thing I forgot to mention is the bike runs "like a new one ought to" after a minute or to. Then stop for fuel or lunch & the same.
     
  5. NEWHD74FAN

    NEWHD74FAN Experienced Member Retired Moderators

    8,176
    98
    16