Diesal 6.0

Discussion in 'New Member Introduction' started by diesal 6.0, Mar 2, 2014.

  1. diesal 6.0

    diesal 6.0 New Member

    0
    0
    0
    2014 Limited love the bike but not the problems new engine at 300 miles cams burned up from no oil. New motor and cams are making same noise. Has anyone else run into this problem.
     
  2. hillbilly81

    hillbilly81 Active Member

    356
    26
    0
    Dang that just sucks..i have a 2014FLHR with 500 miles no probs so far ...how many miles do you have now..just curious what is the build date
     
  3. oldhippie

    oldhippie Senior Member

    1,072
    58
    19
    Welcome to the forum. Must be a Friday afternoon build. Hope you can get things straightened out.
     
  4. tourbox

    tourbox Senior Member

    1,309
    68
    54
    Welcome from So. Texas. If that is the same problem as before I think I would ask for a New Motor PLEASE.
    tourbox
     
  5. diesal 6.0

    diesal 6.0 New Member

    0
    0
    0
    It is a new motor and they built it on a Tuesday and Wednesday.
     
  6. diesal 6.0

    diesal 6.0 New Member

    0
    0
    0
    just put a new motor has around 300 miles on it as well should have kept my 04 fatboy wife beater
     
  7. tourbox

    tourbox Senior Member

    1,309
    68
    54
    That is a strange one with 2 different motors.
    tourbox
     
  8. Jack Klarich

    Jack Klarich Expert Member

    18,544
    153
    399
    Welcome to The Forum, 2 bad engines ?
     
  9. fin_676

    fin_676 Experienced Member Staff Member Moderator Contributor

    5,276
    133
    156
    Welcome to the forum

    Brian
     
  10. Bodeen

    Bodeen Well-Known Member Staff Member Moderator Contributor

    4,310
    73
    130
    Glad to have you aboard! :ws:rider
    From Central Florida.