cruise control problem

Discussion in 'Electrical' started by nascar7613, Jun 5, 2008.

  1. nascar7613

    nascar7613 Active Member

    215
    28
    1
    I have a 04 SE Electra. The cruise control stopped working while I was riding with it on, and hasn't worked since. I swapped the cruise control module with another bike, didn't fix it. Sometimes I can pull the codes from the bike, sometimes it won't. Any ideas?
     
  2. glider

    glider Veteran Member

    25,464
    108
    43
  3. Coyote5

    Coyote5 Member

    12
    11
    0
    I wish I can help, but let me know how you make out. I have an 02 Ultra and the cruise control kicks off when I hit a small bump in the road. I tried resetting it, but that did not help.

    I was thinking of replacing it myself, but your thread makes me want to wait and see what you find.

    :bigsmiley29:
     
  4. glider

    glider Veteran Member

    25,464
    108
    43
    Try the cable lash initialization.
     
  5. sfjsarge

    sfjsarge New Member

    4
    11
    0
    I've had a similar issue, with the cruise all of the sudden leaving the building. I haven't gone thru the procedure described, but did a back tracking sort of testing. My rocker switch does not light up. It did the last time I used the cruise. The breaker is good, so I'll check into the rocker one of these days.
     
  6. Coyote5

    Coyote5 Member

    12
    11
    0
    How difficult is it to replace a cruise control module on an 02 Ultra? Just got a call from the HD shop and they're telling me over 3 bills.

    :eam