still no fire,changed everything i can think of

Discussion in 'Other Service and Maintenance' started by hdfatboy02, May 15, 2010.

  1. hdfatboy02

    hdfatboy02 Member

    16
    0
    0
    I have a 2002 fatboy and it won't start. Checked for fire and it has none. So far I changed the crank sensor,coil,start relay,and plug wires.Does anyone know what could possibly be the problem?
     
  2. Bud White

    Bud White Well-Known Member Retired Moderators

    3,270
    48
    2
    since its a early TC does it have a cam sensor in the nose cone?
     
  3. hdfatboy02

    hdfatboy02 Member

    16
    0
    0
    no cam sensor
     
  4. Bud White

    Bud White Well-Known Member Retired Moderators

    3,270
    48
    2
    look for breaks in the wiring somewhere then would be the next best guess
     
  5. hdfatboy02

    hdfatboy02 Member

    16
    0
    0
    I will go through the wires again and look for a break.I can't think of nothing else to do.
     
  6. HDDon

    HDDon Experienced Member Contributor Retired Moderators

    5,456
    133
    196
    Did it just start or was it running ruff before? Did you wash it and get water in the switch areas? How did you check the coil, do you have a new starter relay. Does it turn over, with no spark? Try to give as much info as you can about when it last ran and anything you have added or taken off the bike.
     
  7. dhorne

    dhorne Active Member

    258
    26
    0
    have you checked the ignition?
     
  8. Jonas

    Jonas Junior Member

    408
    0
    2
    It's carbed right??? If so I would go on ebay and buy an ignition module. Even if it turns out yours is good, nice to have a backup for later. Next guess would be TSSM module.
     
  9. dhorne

    dhorne Active Member

    258
    26
    0
    i had that trouble with the TSSM but it was with my injected UC and it wouldnt supply fuel ,
     
  10. Hoople

    Hoople Account Removed

    7,198
    0
    34
    Slow down, get a schematic & Buy a Multimeter.