Ran great then bam...nothing

Discussion in 'Electrical' started by newguyneedshlp, Jul 8, 2009.

  1. newguyneedshlp

    newguyneedshlp Member

    18
    11
    0
    Rolled up to a stop light, let the clutch out, bam it died on me.

    It Will turn over, just won't fire up.
    Criss crossed plug wires on coil and it lagged when trying to turn it over.
    Plug wire?
    Thanks
    p.s.
    Dyna 2000 ign
     
  2. newguyneedshlp

    newguyneedshlp Member

    18
    11
    0
    No, unfortunately I don't.
     
  3. newguyneedshlp

    newguyneedshlp Member

    18
    11
    0
    SIGH!!
    O.K., thanks.
    I'm broke.
    Looks like it will be sitting for a while. GRRRRR!!
     
  4. wildspirit97

    wildspirit97 Senior Member

    1,088
    46
    0
  5. dhorne

    dhorne Active Member

    258
    26
    0
    I had my dyna 2000 ignition go bad , I had it for just under two years , sent it to dyna and they sent me a new one with no questions asked............... only took two weeks from departure time............
     
  6. newguyneedshlp

    newguyneedshlp Member

    18
    11
    0
    Pulled both plugs.
    No spark.
    Now what.
     
  7. wildspirit97

    wildspirit97 Senior Member

    1,088
    46
    0
  8. newguyneedshlp

    newguyneedshlp Member

    18
    11
    0
    Thanks bro.
    I'm really chomping at the bit here.
     
  9. wildspirit97

    wildspirit97 Senior Member

    1,088
    46
    0
    no problem, you don't have to thank me, all I did was give you a link to some easy to follow directions.
    This is a great place to find info. All I did to find that was type check ignition in the search bar at the top of the page:s
    Good Luck, and let us know what you find.
     
  10. newguyneedshlp

    newguyneedshlp Member

    18
    11
    0
    How do I test my coil?