Name is Brian. Own a 2006 FXDCI

Discussion in 'New Member Introduction' started by sumandbri, Aug 4, 2016.

  1. sumandbri

    sumandbri New Member

    1
    1
    0
    I am having trouble with the ignition. Bike running good and then bam nothing. Try to start no power in the ignition on position. But there is power in the ACC position. When you turn the ignition to on the needle moves a little bit. Battery @ 12.5 v. Checked all fuses and wires to make sure nothing grounded out. Baught new system and starter relays. New ignition switch still nothing. Some one please help.
     
  2. tourbox

    tourbox Senior Member

    1,482
    68
    89
    Welcome from So. Texas. How did you test the fuses etc., visually or with a meter/test light?? What do you mean by No Power with ign. on? Is there head light,tail light, etc. with Ign. on? More info would help. I would start by checking for voltage to and thru the Ign. switch first and go from there.
    tourbox
     
  3. Joyflyin

    Joyflyin Experienced Member Staff Member Moderator

    5,483
    133
    135
    Welcome aboard, glad to have you here.
     
  4. Jack Klarich

    Jack Klarich Guest

    Welcome to The Forum
     
  5. Jeff Klarich

    Jeff Klarich Well-Known Member Contributor

    3,971
    103
    361
    Welcome to HDT from the Rocky Mountains.
     
  6. Harttoo

    Harttoo Senior Member

    1,461
    83
    110
    Welcome from Wisconsin.
     
  7. geezer

    geezer Senior Member Contributor

    1,669
    68
    63
    Welcome aboard from Canada. :)
     
  8. HDDon

    HDDon Experienced Member Contributor Retired Moderators

    5,509
    133
    212
    Welcome to the forum from Suwannee, Fl.
     
  9. fin_676

    fin_676 Experienced Member Staff Member Moderator Contributor

    5,467
    133
    215
    Welcome to the forum from Scotland

    Brian
     
  10. SledDog

    SledDog Senior Member Staff Member Moderator

    1,962
    68
    61
    Welcome!