Help

Discussion in 'Softail Models' started by CRAZYDAVE, Mar 21, 2010.

  1. CRAZYDAVE

    CRAZYDAVE Member

    24
    0
    0
    Changed cam chain tensioner won't start the crank and cams marks lined up
     
  2. Bud White

    Bud White Well-Known Member Retired Moderators

    3,270
    48
    2
    your sure the back cam marks were lined up ..what about pushrod adjustment.. fuel turned on? battery fully charged
     
  3. CRAZYDAVE

    CRAZYDAVE Member

    24
    0
    0
    I didn't take the cam out back shoe was good
     
  4. Bud White

    Bud White Well-Known Member Retired Moderators

    3,270
    48
    2
    so is it just spinning but no start .. ya check compression?
     
  5. Big Rol

    Big Rol Active Member

    166
    0
    0
    The back shoe was good but the front was bad? so all you did was change the front tensioner? Like bud said check compression, spark, fuel and timing and the thing gotta run! must be something simple cuz changing the outside tensioer wouldn't affect anything. let us know
     
  6. CRAZYDAVE

    CRAZYDAVE Member

    24
    0
    0
    IT STARTS BUT VERY ERRATIC POPS,i KNOW THE TIMING MUST BE OFF BUT I SET THE MARKS ON
     
  7. Bud White

    Bud White Well-Known Member Retired Moderators

    3,270
    48
    2
    pull the timing cover again and check it if its popping like its out of time it probley is
     
  8. Chopper

    Chopper Senior Member

    1,632
    48
    18
    It's easy to get off by just one tooth, not that I have ever done that:)
     
  9. CRAZYDAVE

    CRAZYDAVE Member

    24
    0
    0
    Hey guys what is the easist way to check to make sure your timing is on without putting the tank back on