fuses???

Discussion in 'Electrical' started by Roughdaddy, Apr 4, 2010.

  1. Roughdaddy

    Roughdaddy New Member

    3
    0
    0
    I was riding and hit a pothole i couldnt get out of the way of. It was like 4 inches deep. After i hit it the rear signal lights went out completely, my speedometer doesnt work and my horn doesnt work and my lock light on my speedometer stays on--checked all fuses and they were all fine and not sure if its a relay. Headlight works and gas guage works and the bike runs and starts. Front signal light go on but dont blink and high/low beam works. Very confused. Dont know what else to do.
     
  2. glider

    glider Veteran Member

    25,464
    108
    44
    Recheck the fuses with a test light on both sides of the fuse. Quite often a fuse can look OK but not be OK.

    Check the wiring up under the rear fender too.
     
  3. Roughdaddy

    Roughdaddy New Member

    3
    0
    0
  4. Roughdaddy

    Roughdaddy New Member

    3
    0
    0
    sorry for sayins (EDIT). thats not a bad word if its in the dictionary. Again, thanks Glider!! Appreciate it.

    Language or a work around
    is not permitted on this forum. <=====

    Please read and understand the info in this link...
    [note]
    A Friendly Reminder - Harley Davidson Community
    [/note]
     
  5. jaceddie

    jaceddie Junior Member

    928
    28
    1
    Had the same trouble once and it was the wiring under the rear fender.
     
  6. Adamal47

    Adamal47 Active Member

    301
    0
    3
    Same and it really wan't that bad to fix. Just a few solders and shrink wrap and it was good as new. Shouldn't take more than an hour.