electrical problem

Discussion in 'Other Service and Maintenance' started by brew, Jul 5, 2013.

  1. brew

    brew New Member

    4
    0
    0
    Hi,im new here hope some one can help me.I installed a compu-fire starter,accel solenoid and a new battery in my 1988 FXRS.I hit the start button and the solenoid just clicks i put my hand on the positive cable while holding down the start button and i could feel the clicking in the cable.Also the negative post on the battery was hot,does anyone know whats going on?
     
  2. dbmg

    dbmg Experienced Member

    5,800
    153
    318
    Have you checked the starter relay for proper connection and no corrosion??
     
  3. Bodeen

    Bodeen Well-Known Member Staff Member Moderator Contributor

    4,316
    73
    130
    Check both battery cable connections. Each cable has two ends. Remove, inspect, and clean them. I'm betting on a bad ground.
     
  4. Jack Klarich

    Jack Klarich Expert Member

    18,544
    153
    399
    Bodeen has you covered here, check in particular the ground cable, seems to me it runs under the bike
     
  5. Lowrider85

    Lowrider85 Member

    50
    16
    0
    I know you bought a new battery, but did you check to see if it was fully charged???? Definitely check all you grounds, especially the one under the bike.

    Good Luck!!!!

    :rider
     
  6. Jack Klarich

    Jack Klarich Expert Member

    18,544
    153
    399
    [​IMG] Here is a wiring diagram for your bike I hope it helps
     
  7. brew

    brew New Member

    4
    0
    0
    Thanks for the help,i found the problem compu-fire starter is no good
     
  8. Jack Klarich

    Jack Klarich Expert Member

    18,544
    153
    399
    What is their warranty?
     
  9. brew

    brew New Member

    4
    0
    0
    one year