diagnose

Discussion in 'Electrical' started by jimel, Mar 20, 2015.

  1. jimel

    jimel Member

    5
    0
    0
    Ran the test and got Pn 67003-046 and pn 68923-00d and P0562 and norsp on my 2006 Heritage softail classic The check engine light comes on like usual and goe out after starting the engine and seconds later it comes back on for 5-7 seconds and goes out until the next time I start. Just put in a new harley battery also...thanks....jimel
     
  2. T in Texas

    T in Texas Member

    35
    0
    0
    The P0562 is saying you have low voltage, the other two numbers are part numbers. Did you get a fully charged battery? I would sure start with the ground connection on the frame. Tight and clean.
     
  3. Jeff Klarich

    Jeff Klarich Well-Known Member Contributor

    3,602
    103
    296
    +1, check and clean all connections and fully charge battery. If you still get a code, load test the battery, new does not necessarily mean it's good. Have you checked the regulator? might be the next thing to check.
     
  4. jimel

    jimel Member

    5
    0
    0
    I will try that thanks for your reply
     
  5. Jack Klarich

    Jack Klarich Expert Member

    18,544
    153
    399
  6. jimel

    jimel Member

    5
    0
    0
    Thanks for your reply
     
  7. jimel

    jimel Member

    5
    0
    0
    thanks to all ...I put de-ox on the connections after cleaning the connectors i'll try all the suggestions and get back to you... or take the battery back to the Harley shop
     
  8. Jack Klarich

    Jack Klarich Expert Member

    18,544
    153
    399
    Load test the battery first, always start at the source A fully charged battery should have 12.7 volts and hold a load of at least 10 volts
    Make sure ALL connections are clean and tight
    Verify ALL grounds
    Check under the boot @ the starter solenoid for corrosion and make sure battery lug is clean and tight
    Check that voltage regulator and stator plug are not oily and or melted
     
  9. jimel

    jimel Member

    5
    0
    0
    checked the connections tested the battery good, charging test was between 15.3 and jumps back and forth to 15.6 where is the voltage regulator? could that be it? jimel
     
  10. Jeff Klarich

    Jeff Klarich Well-Known Member Contributor

    3,602
    103
    296
    Not sure about a softail but if it's like mine it will be just below the oil filter. Should be a black box with fins on it.