2010 Fatboy turn signal problem

Discussion in 'Electrical' started by yeedog, Aug 18, 2013.

  1. yeedog

    yeedog New Member

    3
    0
    0
    I have a 2010 Fatboy, just changed the the bulbs and cheked all the fuses. Hazard flashers work fine. When I signal right or left the the hazards blink, any suggestions??
     
  2. Jack Klarich

    Jack Klarich Expert Member

    18,544
    153
    399
    Welcome to The Forum, what is the reason changing the bulbs? Did you use the correct bulbs? Do you have any modifications to the lights?
     
  3. yeedog

    yeedog New Member

    3
    0
    0
    The bulbs looked good, I figured that would be the least expensive trail and error replacement options. I put the original bulbs back in. I disconnected the wire harness to the rear signals and the front signals worked just fine. Puzzled............. no modifications, FOB or security alarm on bike.
     
  4. Hoople

    Hoople Account Removed

    7,198
    0
    34
    Sounds like you may have the rear running/turn signal optional converter installed?

    Or maybe an under rear fender cable damage from tire?
     
  5. yeedog

    yeedog New Member

    3
    0
    0
    I don't see any damage to the wires, any more suggestions??
     
  6. Hoople

    Hoople Account Removed

    7,198
    0
    34

    Multi-part question. Is there a converter installed?
     
  7. Hoople

    Hoople Account Removed

    7,198
    0
    34
    Also perform a WOW test and see if there are any codes. If there are any wiring shorts, you will probably have a stored code for a TSM malfunction.